Επιλογές μελών
Βασικό Μενού
Μελιτζάνες μπουρεκάκια με Μοτσαρέλλα και Προσούτο |
Έχει υποβληθεί από KristineS | ||||
Πέμπτη, 15/01/09 | ||||
Εκτέλεση Κόβουμε τις μελιτζάνες σε λεπτές μακριές φέτες, τις αλατίζουμε ελαφρά και τις αφήνουμε να σταθούν για 30 λεπτά σε τρυπητό. Τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν. Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας. Κόβουμε τις φέτες του τοστ από τη φαρδιά πλευρά κάθετα σε τρία κομμάτια και το προσούτο στα δύο. Σε κάθε φέτα μελιτζάνας βάζουμε ένα κομμάτι Προσούτο και ένα κομμάτι Μοτσαρέλα. Ρολάρουμε την κάθε φέτα μελιτζάνας σφικτά και τη στερεώνουμε με μία οδοντογλυφίδα. Βουτάμε τα ρολά στο αυγό, στη φρυγανιά μετά πάλι στο αυγό και τελειώνουμε με φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα. Μυστικό
Η συνταγή είναι από το Real Food Δεκέμβριος 2008 με δικές μου παρεμβάσεις. Προσθήκη ως Αγαπημένο (14) | Εμφανίσεις: 18715 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια) Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. |
||||
Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 31/03/11 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 22/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 01/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 22/07/2023