Υλικά - Ρακί γνήσιο, όσα σφηνάκια θέλουμε
- μέλι,1/2 κουταλακι γλυκού ανά σφηνάκι
- 1 ξυλάκι κανέλας ή αν προτιμαμε τριμμένη
- Τοσα γαρυφαλλάκια όσα και τα σφηνάκια
Εκτέλεση Βάζουμε σε κατσαρόλα το ρακί και ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά πολύ προσεκτικά για να μη μας φουσκώσει και χυθεί γιατί επειδή περιέχει πολύ οινόπνευμα μπορεί να πάρει φωτιά. Προσθέτουμε το μέλι και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να διαλυθεί καλά το μέλι. Μόλις πάρει βράση κατεβάζουμε και σερβίρουμε, μοιράζοντας σε κάθε σφηνάκι κι από ένα γαρυφαλάκι. Διατηρούμε το ποτό ζεστό μέχρι να το καταναλώσουμε.
Στην υγειά σας!!!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 12296 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |