Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Όροι χρήσης
AddThis Social Bookmark Button
Ευρετήριο άρθρου
Γενικοί όροι χρήσης
Πολιτική Cookies
Κανόνες χρήσης portal
Κανόνες χρήσης forum
Κανόνες καλής συμπεριφοράς
Εν κατακλείδι

 

 

 

 

Κανόνες χρήσης portal

 

1. Tο portal (αρχική σελίδα) του GreekMasa δημοσιεύει συνταγές και άρθρα μελών, που δεν είναι κατ’ανάγκη πρωτότυπα. Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, θεωρούμε ότι είναι ηθική υποχρέωση όλων μας να αναφέρεται η προέλευση του κειμένου στο τέλος του. Το ίδιο ισχύει και για οποιαδήποτε άλλου είδους ηλεκτρονικού προϊόντος χρησιμοποιήσετε στις δημοσιεύσεις σας (φωτογραφίες, βίντεο, ηχητικό υλικό κ.α)

 

2. Για την έγκριση των δημοσιεύσεων τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα υποβολής της δημοσίευσης. Μετά την έγκριση, η δημοσίευση καταχωρείται στη κατηγορία υποβολής αλφαβητικά, σύμφωνα με τον τίτλο περιγραφής. Στο blog δημοσιεύσεων οι δημοσιεύσεις στοιχίζονται πάντα σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής. Η ημερομηνία αυτή δεν αλλάζει, ακόμα και αν η δημοσίευση διορθωθεί ή συμπληρωθεί

 

3. Από τη στιγμή που θα υποβληθούν συνταγές και φωτογραφίες στο GreekMasa, δίνεται το δικαίωμα στους διαχειριστές να τις επεξεργασθούν κατά τη κρίση τους, να τις διορθώσουν ή και να τις συμπληρώσουν, εάν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Δίνεται επίσης το δικαίωμα στους διαχειριστές του GreekMasa να χρησιμοποιήσουν τα υλικά δημοσίευσης (κείμενα, φωτογραφίες κ.α) αυτούσια ή αποσπάσματα αυτών, για να δημιουργήσουν παραπομπές, περιγραφές κατηγοριών και ενοτήτων, banners ή λογότυπα για την αποκλειστική χρήση του GreekMasa.

 

4. Μετά την υποβολή δημοσίευσης (συνταγής ή άρθρου), σας παρέχεται το δικαίωμα της συντήρησης της δημοσίευσής σας με συμπληρώσεις, διορθώσεις κ.ο. Δεν σας δίνεται όμως το δικαίωμα διαγραφής της δημοσίευσης για την αποφυγή διατάραξης της εύθυμης πλοήγησης στις σελίδες του GreekMasa (νεκρά links, 404 errors κ.α). Μια δημοσίευση δε διαγράφεται ποτέ και για κανένα λόγο από τις βάσεις δεδομένων του GreekMasa. Η άρση πρόσβασης όμως, είναι εφικτή, εάν και εφόσον παραβιάζεται κάποιος από τους όρους χρήσης του GreekMasa.

 

5. Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες της αρχικής σελίδας (γλωσσάρι, σχολιασμοί, σύνδεσμοι)

 

6. Τα λογότυπα και τα γραφικά του greekmasa.gr ανήκουν σε εμάς και δεν επιτρέπεται η χρήση τους χωρίς την γραπτή άδειά μας.