Μια από τις αγαπημένες μας σαλάτες που την κάνουμε πολύ συχνά το χειμώνα και συνήθως την τρώμε τη δεύτερη μέρα, όταν το λάχανο γίνεται σαν τουρσί. Υλικά - μισό άσπρο λάχανο ψιλοκομμένο
- 2 καρότα τριμμένα στο χοντρό μέρος του τρίφτη
- 4 κλαδιά από σέλινο ή σέλερι ψιλοκομμένα
- 2 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο ψιλοκομμένες
- αλάτι, ζάχαρη, ξίδι, λεμόνι
- λάδι
Εκτέλεση
Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά μαζί με λίγο αλάτι, λίγη ζάχαρη, λίγο λεμόνι, λίγο ξίδι και λάδι μέχρι να φτάσουμε στην επιθυμητή γεύση. Το ανακάτεμα είναι καλό να γίνει με το χέρι μας για να μαραθούν καλά τα υλικά μας και να απορροφηθούν οι γεύσεις. Καλή όρεξη!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (19) | Εμφανίσεις: 19315 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |