Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Κρεατικά arrow Μαρινάτες Χοιρινές Μπριζόλες με Σάλτσα Ροδάκινου και Δυόσμο
Μαρινάτες Χοιρινές Μπριζόλες με Σάλτσα Ροδάκινου και Δυόσμο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Τρίτη, 05/06/07
Υλικά:
1 κουταλάκι του καφέ Ζάχαρη
1/2 κουταλάκι τριμμένο Κύμινο
2 κουταλιές Σάλτσα σόγιας
1 σκελίδα πολτοποιημένη Σκόρδο
2 κουταλάκια Φιστικέλαιο
4 (600 γρ.) Χοιρινές μπριζόλες
2 κουταλιές Χυμός λάιμ

Τρόπος παρασκευής
Ανακατώστε σε ένα μεγάλο μπολ το χοιρινό, τη σάλτσα, το λάδι, το σκόρδο, το χυμό, το κύμινο και τη ζάχαρη.
Σκεπάστε και βάλτε το μπολ στο ψυγείο 3 ώρες ή όλη τη νύχτα.
Στραγγίστε το κρέας και πετάξτε τη μαρινάτα.
Βάλτε τις μπριζόλες πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος και ψήστε τες και στις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν μέσα όσο θέλετε.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )