Επιλογές μελών
Πέμπτη, 25/04/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγολόγιο Κρεατικά Μαρινάτες Χοιρινές Μπριζόλες με Σάλτσα Ροδάκινου και Δυόσμο
Μαρινάτες Χοιρινές Μπριζόλες με Σάλτσα Ροδάκινου και Δυόσμο |
Έχει γραφτεί από ArXoS | |
Τρίτη, 05/06/07 | |
Υλικά: 1 κουταλάκι του καφέ Ζάχαρη 1/2 κουταλάκι τριμμένο Κύμινο 2 κουταλιές Σάλτσα σόγιας 1 σκελίδα πολτοποιημένη Σκόρδο 2 κουταλάκια Φιστικέλαιο 4 (600 γρ.) Χοιρινές μπριζόλες 2 κουταλιές Χυμός λάιμ Τρόπος παρασκευής Ανακατώστε σε ένα μεγάλο μπολ το χοιρινό, τη σάλτσα, το λάδι, το σκόρδο, το χυμό, το κύμινο και τη ζάχαρη. Σκεπάστε και βάλτε το μπολ στο ψυγείο 3 ώρες ή όλη τη νύχτα. Στραγγίστε το κρέας και πετάξτε τη μαρινάτα. Βάλτε τις μπριζόλες πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος και ψήστε τες και στις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν μέσα όσο θέλετε. |
|
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 22/08/2023