Υλικα
- 115 γρ. Ρεγκατο σε φετες
- 3 στηθη κοτοπουλου(χωρις την πετσα)
- 2 κιλα φυλλα σπανακι
- ½ κιλο βλασταρια σπαραγγια
- 2 κ.σ.φουντουκια κοπανισμενα(προαιρετικα)
- ελαιολαδο
- αλατι
- φρεσκοτριμμενο πιπερι
Dressing
- 3κ.σ. Φρεσκο χυμο πορτοκαλιου
- 1 κ.γ.μουσταρδα
- ½ κ.γ. Αλατι
- ½ φλιτζανι ελαιολαδο
Εκτελεση - Ετοιμαζετε το dressing.Βαζετε το χυμο του πορτοκαλιου με τη μουσταρδα και το αλατι σε ενα μικρο μπολ κσι το χτυπατε με ενα πηρουνι.Προσθετετε το ελαιολαδο λιγο λιγο χτυπωντας το μειγμα με το πηρουνι μεχρι να γινει παχυρευστο.
- Βαζετε τα φυλλα σπανακι σε ενα μπολ και ριχνετε το μισο απο το dressing.
- Ζεσταινετε 2 κ.σ απο το λαδι σε μεγαλο αντικολλητικο τηγανι. Προσθετετετε τα μισα απο τα σπαραγγια και μαγειρευετε σε δυνατη φωτια για 3 λεπτα χωρις να ανακατεψετε για να ξεροψηθουν.Αλατιζετε και συνεχιζετε για 2 λεπτα ακομα.Μολις κρυωσουν λιγο τα προσθετετε στη σαλατα.
- Ζεσταινετε 2 κ.σ. Λαδι και ψηνετε τα φιλετα κοτοπουλο για 2-3 λεπτα απο καθε πλευρα.
- Βαζετε το κοτοπουλο πανω απο τα σπαραγγια και προσθετετε τις φετες ρεγκατο.
- Πασπαλιζετε μετα φουντουκια περιχυνετε με το dressing και σερβιρετε.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 5510 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |