Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Πουλερικά και κυνήγι arrow Κοτόπουλο με γλυκιές πιπεριές και barbeque sauce
Κοτόπουλο με γλυκιές πιπεριές και barbeque sauce Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από KristineS   
Παρασκευή, 23/01/09
__barbeque_sauce____3_400

Υλικά

  • 600 γρ. φιλέτο κοτόπουλου από μπούτι κομμένο σε ραβδάκια
  • 150 γρ. αμπελοφάσουλα καθαρισμένα και κομμένα στη μέση
  • 1 κονσέρβα baby corns
  • 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε μέτρια καρέ
  • 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μέτρια καρέ
  • 1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε μέτρια καρέ
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε μεγάλα καρέ
  • ½ κονσέρβα κόκκινα φασόλια στραγγισμένα και ξεπλυμένα
  • 1 φλ. χυμό ντομάτας συμπυκνωμένο
  • 1 φλ. ζωμό κοτόπουλου
  • 1 κ.γ ζάχαρη
  • 1 κ.σ κέτσαπ
  • 3 κ.σ barbeque sauce2 κ.σ λάδι
  • 1 κ.σ κορν φλάουερ
  • 1 κ.σ πάπρικα
  • Αλάτι / πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το πασπαλίζουμε με την πάπρικα. Σοτάρουμε στο λάδι μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα αμπελοφάσουλα και τις πιπεριές και ανακατεύουμε καλά. Σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Προσθέτουμε τα baby corns και τα κόκκινα φασόλια. Διαλύουμε το κορν φλάουερ στο ζωμό κοτόπουλου ενώ είναι κρύος. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χυμό ντομάτας, το ζωμό με το κορν φλάουερ, το κέτσαπ, τη ζάχαρη, τη barbeque sauce, αλάτι και πιπέρι μέχρι να ενοποιηθεί το μείγμα. Προσθέτουμε στο κοτόπουλο και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε να βράσει το φαγητό μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε με μεξικάνικες πίτες ή ρύζι μπασμάτι.

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 13321
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 18/09/13 )