Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ρυζοσαλάτα με Aγκινάρες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 5
Έχει υποβληθεί από KATE   
Τρίτη, 27/01/09
2zs40au_400
φωτογραφίες από το μέλος : Mary
Υλικά
  • 500 γραμμάρια ρύζι
  • 4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 100 γραμμάρια καλαμπόκι
  • 100 γραμμάρια άσπρα αμύγδαλα ψιλοκομμένα
  • 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
  • 3/4 ματσάκι άνιθο
  • 3 - 4 καρότα ψιλοκομμένα
  • 4 καρδιές από αγκινάρες βρασμένες και ψιλοκομμένες
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 1 ποτηράκι του κρασιού λάδι
  • 1/2 ποτηράκι του κρασιού ξίδι
  • 1/2 ποτηράκι του κρασιού χυμό λεμονιού
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
  • Βράζετε και σουρώνετε το ρύζι.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ στρώνετε κατά σειρά όλα τα υλικά.
  • Χτυπάτε πολύ καλά το λαδόξιδο και το ρίχνετε από πάνω μαζί με το αλάτι.
  • Τα ανακατεύετε όλα μαζί προσεχτικά με ένα κουτάλι.
  • Έχετε κρατήσει λίγο άνιθο και λίγο καλαμπόκι και τα στρώνετε πάνω στην σαλάτα.
  • Σερβίρεται κρύα.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 11769
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 20-10-2009 22:18
 
Πολύ ωραία η ρυζοσαλάτα σου Kate. Τα αρώματα, τα χρώματα και η γεύση τέλεια! Για ρύζι χρησιμοποίησα γιασμίν και εγώ πρόσθεσα και ψύχα καβουριού. Νομίζω ότι από μόνη της αποτελεί ένα πλήρες γεύμα!
 
Mary
2. 26-03-2009 13:28
 
:eek ωραια φωτο! 
Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε.
 
kate

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 20/10/13 )