Υλικά
- 4 ώριμες μπανάνες κομμένες σε ροδέλες
- 1 κουτ, γλυκού χυμό λεμόνι
- 1 κουτ. γλυκού μέλι 250 γραμ. γιαούρτι με 2% λιπαρά
- 1/2 κουτ. γλυκού κανέλα
- αμύγδαλα φιλέ για το στόλισμα
Εκτέλεση
- Κρατάμε μια μπανάνα για γαρνιτούρα.
- Χτυπάμε στο μπλέντερ τις άλλες 3 με το γιαούρτι, το μέλι, την κανέλα και το χυμό λεμονιού.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε μεταλλικό δοχείο και το τοποθετούμε στο ψυγείο για μία ώρα περίπου.
- Το ρίχνουμε πάλι στο μπλέντερ και το ανακατεύουμε με 2 - 3 κοφτές στροφές.
- Το σερβίρουμε σε μπωλ και το διακοσμούμε με τις ροδέλες μπανάνας και τα αμυγδαλάκια.
Η συνταγή είναι διαίτης και έχει περίπου 200 θερμίδες η μερίδα.Αν θέλουμε να την κάνουμε πιο πλούσια, μπορούμε να προσθέσουμε σαντιγύ στο γαρνίρισμα και να καραμελώσουμε τα αμυγδαλάκια με λίγο βούτυρο και ζάχαρη.Όπως και αν την προτιμήσετε, Καλή σας όρεξη!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 11659 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |