Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σάλτσα μαρινάτη για ψάρια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από melita   
Σάββατο, 31/01/09
Υλικά
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • δεντρολιβανο
  • 1 φλυτζάνι του καφέ ξύδι
  • 1 κιλό ώριμες ντομάτες
  • ελάχιστη ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
  • αλάτι - πιπέρ
Εκτέλεση
  • Σουρώνετε το λάδι από τα τηγανισμένα ψάρια .
  • Το ζεσταίνετε σε ένα τηγάνι , ρίχνετε το αλεύρι και το καβουρδίζετε .
  • Προσθέτετε τις ντομάτες από το μύλο λαχανικών , το ξύδι και το δεντρολίβανο, το σκόρδο , τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο.
  • Αφήνετε τη σάλτσα να βράσει μέχρι να πήξει .

Το σαβόρο μαρινάρει και συνοδεύει κρύα τηγανισμένα ψάρια όπως μελανούρια , μπαρμπούνια, λιθρίνια κτλ.

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 4527
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 05/11/11 )