Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κουλουράκια κανέλλας Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Έχει υποβληθεί από melita   
Σάββατο, 31/01/09
Ύλικά:
  • 2 1/4 φλυτζάνια λάδι
  • 1 3/4 φλυτζάνι ζάχαρη
  • 1 1/4 φλυτζάνι νερό
  • 4-5 ξύλα κανέλλας
  • χυμος λεμονιού
  • 1 κιλό αλεύρι
Εκτέλεση
  • Χτυπάτε το λάδι με τη ζάχαρη.
  • Προσθέτετε και 1 1/4 φλυτζάνι νερό (μέσα στο οποίο έχετε βράσει από πριν, τα ξυλάκια της κανέλλας για 10 λεπτά περίπου), χυμό λεμονιού,στον οποίο έχετε διαλύσει ένα κιλό αλεύρι περίπου.
  • Πλάθετε τα κουλουράκια και τα ψήνετε στους 175 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 10321
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 08-05-2009 09:52
 
Αυριο θα κάνω τα κουλουράκια σου Μελίτα 
Θα σας πω την αποψή μου. 
Φένεται ωοστιμότατο ειδικά για τον πρωινό μου καφε :)
 
susudi

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 05/12/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news

Μαγειρεύουμε με :

Cuisineware - Πέτρα ψησίματος πίτσας
Συνεργασίες
Λιτσαρδοπούλου Αλεξάνδρα
Το Top στην φιλοξενία