Υλικά:
- 4 αυγά
- ελάχιστο αλάτι
- λίγη βανίλια
- 3 φλυτζάνια του τσαγιού γάλα ζεστό
- 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
Εκτέλεση - Χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη , το αλάτι και τη βανίλια.
- Ρίχνετε λίγο λίγο το γάλα συνεχίζοντας το χτύπημα.
- Αδειάζετε το μίγμα σε μικρή κατσαρόλα και τη βάζετε μέσα σε μεγαλύτερη με νερό να σιγοβράζει.
- Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα. Βγάζετε την κρέμα από τη φωτιά, προσθέτετε το βούτυρο και ανακατεύετε.
- Σερβίρεται παγωμένη.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 11514 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |