Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Ζυμαρικά arrow Πέννες με μπέικον και δεντρολίβανο
Πέννες με μπέικον και δεντρολίβανο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από melita   
Κυριακή, 01/02/09

Υλικά

  • 1 κουτ. ελαιόλαδο
  • 180 γρ μπεικον ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 800 γρ ντοματούλες ψιλοκομμένες (κονσ.)
  • 1 κουτ.δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
  • 500 γρ πένες
  • αλάτι ,πιπερι
  • λίγη ζάχαρη
  • παρμεζάνα τριμμένη για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τηγανίζετε το μπεικον και το κρεμμύδι, ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσει το κρεμύδι και να ροδίσει το μπεικον
Προσθέτετε τις ντοματούλες,λιγη ζάχαρη και το δεντρολίβανο,αλατοπιπερώνετε και σιγοβράζετε για 10 λεπτά.(εαν χρειαστεί προσθέστε λίγο νερο)
Βράζετε τα ζυμαρικά σε μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό ,ώσπου να μείνουν al dente.Σουρώνετε καλά και τα ρίχνετε πάλι στην κατσαρόλα που έβρασαν για να διατηρηθούν ζεστά.Μοιράζετε σε μικρά γυαλινα μπολ ή πιάτα τα μακαρόνια , περιχύνετε τη σάλτσα ,πασπαλίζετε με παρμεζάνα και σερβίρετε.

Τη συνταγή αυτή μου την έδωσε η φίλη μου η Σπυριδούλα ,την οποία την ευχαριστώ πολυ.

Καλή σας όρεξη!!! 


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4795
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 03/09/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός