Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ταλιατέλες με λουκάνικα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από stamkoz   
Δευτέρα, 02/02/09
Υλικά
  • 2 λουκάνικα από τα οποία έχουμε αφαιρέσει την πέτσα
  • 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 150γρ λευκό κρασί
  • ½ φλιτζάνι μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο δενδρολίβανο
  • 1 πακέτο ταλιατέλες
Εκτέλεση
  • Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε τα κρεμμύδια.
  • Έπειτα προσθέτουμε τα λουκάνικα τα οποία έχουμε θρυμματίσει με το χέρι και σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε.
  • Το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά για περίπου 15 λεπτά και στο τέλος προσθέτουμε τις ελιές και το δενδρολίβανο και το αφήνουμε για ακόμα 5 λεπτά.
  • Βράζουμε τις ταλιατέλες, τις στραγγίζουμε και ανακατεύουμε με τη σάλτσα.
  • Αν θέλουμε προσθέτουμε παρμεζάνα.

Αυτή τη συνταγή την βρήκα σε ένα ένθετο εφημερίδας.

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 6867
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 03-02-2009 17:47
 
και πόσες ταλιατέλες κοριτσάκι ? :x
 
ekaterini
2. 04-02-2009 15:07
 
Κατερίνα πρόσθεσα στα υλικά την ποσότητα για τις ταλιατέλες. Sorry για την παράλειψη...
 
stamkoz
3. 04-02-2009 18:35
 
σ΄ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είναι πολύ ωραίες και οι δύο συνταγές σου με τις ταλιατέλες :)
 
ekaterini

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 03/09/10 )