Υλικά - 2 λουκάνικα από τα οποία έχουμε αφαιρέσει την πέτσα
- 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
- 150γρ λευκό κρασί
- ½ φλιτζάνι μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
- 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο δενδρολίβανο
- 1 πακέτο ταλιατέλες
Εκτέλεση - Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε τα κρεμμύδια.
- Έπειτα προσθέτουμε τα λουκάνικα τα οποία έχουμε θρυμματίσει με το χέρι και σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε.
- Το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά για περίπου 15 λεπτά και στο τέλος προσθέτουμε τις ελιές και το δενδρολίβανο και το αφήνουμε για ακόμα 5 λεπτά.
- Βράζουμε τις ταλιατέλες, τις στραγγίζουμε και ανακατεύουμε με τη σάλτσα.
- Αν θέλουμε προσθέτουμε παρμεζάνα.
Αυτή τη συνταγή την βρήκα σε ένα ένθετο εφημερίδας. Καλή επιτυχία
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 6867 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |