Υλικά - 1kg μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
- 12 καρότα καθαρισμένα κομμένα στα 2
- 4-5 σκελίδες σκόρδο
- 1 ποτήρι νερού ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια (κομμένα σε κυβάκια)
- 1 κ.σ αλάτι - πιπέρι
- 2 λεμόνια
- λίγο αλεύρι
Εκτέλεση
- Ξαφρίζουμε το μοσχάρι και το αφήνουμε με το πρώτο νερό να βράσει για 10 λεπτα.
- Σουρώνουμε το κρέας και το ξεπλένουμε. Βάζουμε το λάδι με το κρεμμύδι να τσιγαριστεί
- Ελαφρώς, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο 2 και περνάμε το κρέας να τσιγαριστεί και αυτό.
- Προσθέτουμε νερό ( να σκεπάσει το κρέας καλά ) το αλάτι, το πιπέρι και σκεπάζουμε την
- κατσαρόλα να σιγοβράσει για 1 ώρα περίπου. Στο διάστημα αυτό ανακατεύουμε ανά τακτά διαστήματα.
- 30 λεπτά πριν βράσει το κρέας προσθέτουμε τα καρότα και αφήνουμε να πιει το νερό του.
- Σε ένα πιάτο χτυπάμε το λεμόνι με το αλεύρι και αφού έχει πιει το νεράκι το ρίχνουμε μέσα στη κατσαρόλα μας.
- Αφήνουμε να πάρει 1 - 2 βράσεις και σβήνουμε τη φωτιά
Συνοδεύεται με πατάτες τηγανητές. Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 31583 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |