Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Ψαρονέφρι γεμιστό στην λαδόκολλα
Ψαρονέφρι γεμιστό στην λαδόκολλα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από ekaterini   
Δευτέρα, 09/02/09

Το εμπνευστήκαμε με τον άντρα μου χτες, που είχαμε τραπέζι.
Είμαι σίγουρη ότι δεν κάναμε κάποια σπουδαία ανακάλυψη και ότι όλοι μας έχουμε δοκιμάσει κάτι παρεμφερές, το παραθέτω όμως γιατί μας ενθουσίασε το αποτέλεσμα.

Υλικά
  • 2 κ. ψαρονέφρι
  • 4-5 ντομάτες μεγάλες κομμένες φέτες
  • 1/2 κ. τυρί asiago (το οποίο μπορεί άνετα να αντικατασταθεί με κεφαλοτύρι) κομμένο φέτες
  • 4-5 σκελίδες σκόρδο (με αλάτι, μάυρο πιπέρι και κομμένες στα τέσσερα)
  • λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο για το τύλιγμα
Εκτέλεση

Ανοίγουμε το ψαρονέφρι στην μέση και το πλαταίνουμε. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και το γεμίζουμε με ντομάτες και τυρί. Δένουμε με σπάγγο και καρφώνουμε τα σκόρδα από πάνω.

Το τυλίγουμε με την λαδόκολλα σφιχτά και μετά με το αλουμινόχαρτο και το βάζουμε σε ταψί στο φούρνο για περίπου 2 ώρες σε πολύ χαμηλή φωτιά.

Εμείς το συνοδέψαμε με παττάτες φούρνου.

καλή όρεξη


Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 34190
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (7)
1. 10-02-2009 15:30
 
Πολύ ωραίες εμπνεύσεις έχει ο Γιάννης!!!
 
xanthibax
2. 11-02-2009 15:32
 
Πρεπει να ειναι σιγουρα λαχταριστη λιχουδια με μεγαλη νοστιμια! … ανυπομονω να το φτιαξω και να το δοκιμασω ειμαι λιχουδα πως να το κανουμε το λενε και τα κιλα μου...! 
Εμπιστέψου ομως μια λιχουδω και την αλλη φορα που θα το φτιαξεις, να του προσθεσης μεσα και εξω μερικους ολοκληρους κοκκους γλυκου ροζ πιπεριου, δεν καιει και δινει απιστευτο αρωμα , ιδιαιτερα αμα τους σωταρεις με ελαχιστο λαδι να γινουν ελαφρα καφε χρωμα , θα θυμασαι το ψαρονεφρι σου για πολλα χρονια...!!!! :p :grin :grin :grin
 
pastaflora
3. 10-02-2009 17:29
 
Αχ Pastaflora μου, εσύ κι εγώ με τις λιγουριές μου. Πολύ νόστιμη ιδέα και έμπνευση είχατε μπράβο σας. Τώρα πιπεράκι ροζ που κάνει κι ωραίο χρώμα δεν είναι κακή ιδέα. Όλα δε τα μπαχαρικά (μολονότι το ροζ δεν είναι πιπέρι καν) όταν τα σοτάρετε σε αντικολλητικό χωρίς κάποιο λιπαρο στοιχείο, βγάζουν το άρωμά τους πολύ περισσότερο.nullnull
 
Nena
4. 11-02-2009 15:30
 
Μπραβο σας τελειο!!! Θα δοκιμαστει την κυριακη που εχω τραπεζι και το ψαρονεφρι αρεσει σε ολους :p δεν θα μεινει κομματακι ειμαι σιγουρη :zzz
 
MAROULA
5. 10-02-2009 20:25
 
Πολύ ωραίο μου φαίνεται Κάτια θα το φτιάξω με τα παιδιά να το ευαριστηθούμε.
 
iwanna
6. 11-02-2009 07:46
 
Άσχετο: Κυρίες καλές, σας παρακαλώ πολύ - και μη σας κακοφανεί ως παρατήρηση - μη γράφετε με κεφαλαία γράμματα. Πέραν του ότι στο διαδίκτυο το λεξικό λέει ότι φωνάζετε, ξέρω καλά από πείρα πως δυσκολεύει πολύ τους διαχειριστές στην ανάρτηση συνταγών και σχολίων. Προσωπικά σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε.
 
Nena
7. 02-04-2009 17:39
 
Εγώ πάντως όταν κάνω ψαρονέφρι μου γίνεται πάντα στεγνό και άνοστο. Ίσως, με αυτή τη συνταγή να το πετύχω. :roll
 
despoinaki

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 31/01/10 )