Το εμπνευστήκαμε με τον άντρα μου χτες, που είχαμε τραπέζι. Είμαι σίγουρη ότι δεν κάναμε κάποια σπουδαία ανακάλυψη και ότι όλοι μας έχουμε δοκιμάσει κάτι παρεμφερές, το παραθέτω όμως γιατί μας ενθουσίασε το αποτέλεσμα.
Υλικά
- 2 κ. ψαρονέφρι
- 4-5 ντομάτες μεγάλες κομμένες φέτες
- 1/2 κ. τυρί asiago (το οποίο μπορεί άνετα να αντικατασταθεί με κεφαλοτύρι) κομμένο φέτες
- 4-5 σκελίδες σκόρδο (με αλάτι, μάυρο πιπέρι και κομμένες στα τέσσερα)
- λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο για το τύλιγμα
Εκτέλεση Ανοίγουμε το ψαρονέφρι στην μέση και το πλαταίνουμε. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και το γεμίζουμε με ντομάτες και τυρί. Δένουμε με σπάγγο και καρφώνουμε τα σκόρδα από πάνω. Το τυλίγουμε με την λαδόκολλα σφιχτά και μετά με το αλουμινόχαρτο και το βάζουμε σε ταψί στο φούρνο για περίπου 2 ώρες σε πολύ χαμηλή φωτιά. Εμείς το συνοδέψαμε με παττάτες φούρνου. καλή όρεξη Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 34190 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |