Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Τεχνικές arrow Μετατροπή κοινού αλευριού σε φαρίνα που φουσκώνει...
Μετατροπή κοινού αλευριού σε φαρίνα που φουσκώνει... Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 19
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Τρίτη, 10/02/09

826_220Για να μετατρέψουμε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις (στα μπλε σακουλάκια), σε αλεύρι φαρίνα που φουσκώνει αρκεί :

  • σε κάθε μισό κιλό αλεύρι να προσθέσουμε 3 +1/2 κουταλάκια του γλυκού μπέϊκιν παουντερ,

ή αλλιώς:

  • 1 +1/2 κουταλάκι σόδα βικαρμπονατε (φαγητού) με ποσότητα χυμού 1/4 του λεμονιού πάντα για κάθε μισό κιλό αλευριού.

Να θυμάστε πάντα :

  • το μπεϊκιν παουντερ = σόδα μπικαρμπονατε και λίγος χυμός λεμονιού.

Αυτά, από την πασταφλώρα με αγάπη


Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 47637
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 10-02-2009 17:33
 
Ασφαλώς με αγάπη. Γιατί θα μας τα έδινες άλλωστε. Τα φιλιά μου
 
Nena
2. 15-02-2009 19:44
 
Εμείς να δεις πόσο σε αγαπάμε με όλα αυτά τα πολύ ωραία που μας γράφεις :zzz
 
YANNA
3. 15-02-2009 23:12
 
Και εγώ σας αγαπώ πάρα πολύ, γιατι είστε ωραία παρέα. Καποτε ηθελα και εγω να μαθω και δεν μου λεγανε....είναι λόνγκ στόρυ...από καϋμό μου λοιπόν τάμαθα σχεδόν ΄΄ολα και τα λέω να μαθαίνουν οι νέοι και νέες, νάναι χαρούμενες, να ζούν ωραία και υγιεινά, και εγώ να σας καμαρώνω σαν νάσαστε παιδιά μου. Βέβαια η πείρα για να μαζευτεί χρειάστηκε 42 χρόνια, δεν πειράζει... κάλλιο αργά παρά ποτέ!...
 
pastaflora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 17/04/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός