Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινές μπριζόλες κοκκινιστές φούρνου
Χοιρινές μπριζόλες κοκκινιστές φούρνου Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Τετάρτη, 11/02/09

Μοιάζουν πολύ με την χοιρινή τηγανιά, την πηλιορείτικη από την Πορταριά

Υλικά

  • 4 Σπαλομπριζολες λαιμού χοιρινές
  • ½ κουτί ψιλοκομμένη ντομάτα
  • 4 φέτες ντομάτας
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • « πιπεριά πράσινη «
  • Αλάτι - πιπέρι και σκόνη κάρυ
  • Λάδι μισό ποτήρι νερού
  • 4 φέτες τυρί ρεγγάτο ή του τόστ ή τσένταρ
  • 2 ποτήρια νερό
Εκτέλεση

Στο ταψάκι το λαδωμένο στρώνω τις μπριζολίτσες και τις έχω αλατοπιπερώσει από πριν, έριξα και το κάρυ, τις περιχύνω με τις ψιλοκομμένες ντομάτες και τα άλλα λαχανικά παντού και πάνω στην κάθε μια , επιπλέον, βάζω τις φέτες της ντομάτας ρίχνω και το νερό και τα ψήνω στους 180ο Κελσίου επί 2 ώρες . Λίγο πριν σβήσω τον φούρνο βάζω επάνω σε κάθε μπριζολίτσα από ένα τετράγωνο κομμάτι τυρί του τοστ. Σβήνω τον φούρνο και το τυρί λιώνει σιγά σιγά , έχοντας παράλληλα το φαγητό μείνει με την σάλτσα του. Σερβίρεται με πουρέ .

Μμμμ … !!!!θαύμα !


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 22660
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 10/12/09 )