Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ρύζι κινέζικο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από PETROULA   
Πέμπτη, 12/02/09
Υλικά
  • 3 φλυτζάνια τσαγιού ρύζι
  • 6 φλ.τσαγιού νερό
  • 1 στήθος κοτόπουλο μικρά καμματάκια
  • 300-400γρ χοιρινό μικρά κομματάκια
  • 4-5 κ.σούπας σόγια σως
  • 1 φλ.τσαγιού αρακά
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά κομματάκια
  • 6 αυγά
Εκτέλεση
  • Βράζω το ρύζι μόνο με αλάτι και νερό και το αφήνω στο ψυγείο 24 ώρες. Να μή παραβράσει.
  • Ρίχνω στην κατσαρόλα καλαμποκέλαιο ίσα ίσα να καλύψει τον πάτο της κατσαρόλας.
  • τηγανίζω το ρύζι το κατεβάζω από τη φωτιά και προσθέτω την σόγια.
  • Τηγανίζω το κρέας σε καλαμποκέλαιο και το ρίχνω στο ρύζι.
  • Βράζω και στη συνέχεια περνάω λίγο από το τηγάνι τον αρακά.Το ρίχνω στο ρύζι.
  • Τηγανίζω την πιπεριά και το κρεμμύδι και τα ρίχνω στο ρύζι.
  • Κάνω τα αυγά ομελέτα την κόβω μικρά κομματάκια και αυτή την ρίχνω στο ρύζι.

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 6513
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 13-02-2009 01:29
 
Ωραίο πολύ ωραίο. Συνήθως μ αρέσει και με έξτρα σόγια στο πιάτο.
 
Nena
2. 13-02-2009 09:56
 
Έχεις δίκιο και εγώ έτσι κάνω.
 
PETROULA

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 12/02/09 )