Σιγουρα ολοι καπου εχουμε δοκιμασει σουβλακια κοτομπεικον.Σας δινω μια πολυ απλη συνταγη για να αλλαζουμε λιγο γευσεις οταν θελουμε να μαγειρεψουμε κοτοπουλο ή γαλοπουλα Υλικά - 1-2 φιλετα κοτοπουλου ή γαλοπουλας(συνηθως στηθος) κομμενα σε κομματια
- μπεικον σε φετες
- πιπεριες χρωματιστες
- ξυλακια για σουβλακια
Εκτέλεση - Κοβουμε τις φετες μπεικον στη μεση
- Τυλιγουμε τα κομματακια κοτοπουλου αφου τα εχουμε αλατισει σφικτα με το μπεικον
- Κοβουμε τις πιπεριες σε κομματια
- Περναμε εναλλαξ το κοτοπουλο και τις πιπεριες σε ξυλακια
- Ριχνουμε πιπερακι
- Ψηνουμε στο γκριλ μεχρι να ροδισουν(εγω τα ψηνω πανω σε μια σχαρα με ενα ταψακι απο κατω για να στραγγιξει το μπεικον)
Μπορουμε άν θελουμε να περασουμε και αλλα υλικα πχ.ντοματα,κρεμμυδι,μανιταρια.Τα σερβιρουμε ειτε με ρυζακι,ειτε με πατατες τηγανιτες ειτε μεσα σε πιτες σαν σπιτικο σουβλακι. Καλή επιτυχία
Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 18035 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |