Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Κρεατικά arrow Κόντρα Φιλέτο με Μουστάρδα και Σκόρδο
Κόντρα Φιλέτο με Μουστάρδα και Σκόρδο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Τρίτη, 05/06/07
Υλικά:
4 κόντρα (χωρίς κόκκαλο) Μοσχάρι φιλέτο
4 σκελίδες πολτοποιημένες Σκόρδο
2 κουταλιές Μουστάρδα με σπόρους
1 κουταλιά φρέσκο ψιλοκομμένο Θυμάρι
20 γρ. Βούτυρο
1 κουταλιά Χυμός λεμονιού
4 μέτρια (σε φέτες) Ντοματάκια

Τρόπος παρασκευής
Ανακατώστε τη μουστάρδα με το σκόρδο και αλείψτε το κρέας.
Πασπαλίστε με το μισό θυμάρι.Βάλτε το κρέας πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος.
Ψήστε το και στις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί μέσα όσο θέλετε.
Βάλτε πάνω στην πλάκα ψησίματος το βούτυρο, το χυμό, τα ντοματάκια και το υπόλοιπο θυμάρι.
Ψήστε μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν τα ντοματάκια.
Σκεπάστε το κρέας με τα ντοματάκια.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )