Υλικά
- 1 μπουκάλι κόκκινο ξηρό κρασί
- 4 ξυλάκια κανέλας
- τη φλούδα από ένα πορτοκάλι
- 3-4 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
Εκτέλεση
- Βάλτε όλα τα συστατικά σε ένα κατατσαρολακι σε δυνατή φωτιά.
- Σκεπάστε το και όταν αρχίζει να βράζει, αφαιρέστε το καπάκι.
- Να είστε προσεκτικοί, μην αρπάξει φωτιά.
Καλή επιτυχία
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 5255 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |