Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Vin Brule Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από KATE   
Σάββατο, 21/02/09
Υλικά
  • 1 μπουκάλι κόκκινο ξηρό κρασί
  • 4 ξυλάκια κανέλας
  • τη φλούδα από ένα πορτοκάλι
  • 3-4 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
Εκτέλεση
  • Βάλτε όλα τα συστατικά σε ένα κατατσαρολακι σε δυνατή φωτιά.
  • Σκεπάστε το και όταν αρχίζει να βράζει, αφαιρέστε το καπάκι.
  • Να είστε προσεκτικοί, μην αρπάξει φωτιά.
Καλή επιτυχία

Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 3912
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 22-02-2009 16:40
 
Σε τι κατάσταση το πίνουμε? Κρύο? ζεστό? σκέτο? με άλλα φρούτα? Συνοδεύει κάτι? Γενικώς αυτά μ αρέσουν μάλλον ζεστά.
 
Nena
2. 23-02-2009 02:14
 
μάλλον ζεστό Νένα
 
ekaterini

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 21/02/09 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός