Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σαγανάκι στο χαρτί αστραπή !!! Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 8
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Τετάρτη, 25/02/09
Σήμερα θα σας δώσω μιά συνταγή για ένα σαγανάκι αστραπή μαγειρεμένο στο...< χαρτί!> ναι , καλά βλέπετε και ψήνεται στον φούρνο μικροκυμάτων....
Διαδικασία
Παίρνουμε μια μικρού μεγέθους λαδόκολα σαν δύο κόλλες αλληλογραφίας.
Στο κέντρο τοποθετούμε μιά τετράγωνη φέτα τυριού φέτας, περίπου 1 δάκτυλο πάχους, 10χ10 πόντους.

Επάνω της τοποθετούμε :
  • μια λεπτή φέτα από φρέσκια ντομάτα, και από επάνω :
  • 2 ροδέλες πράσινη πιπεριά καυτερή (εάν την αντέχουμε), αν δεν την αντέχουμε τότε βάζουμε απλά πράσινη γλυκειά.
Από επάνω πιπερώνουμε με :
  • κόκκινη γλυκειά πάπρικα
  • ελάχιστο καυτερο κοκκινοπίπερο.


Μή φοβάστε δεν καίγεστε θα σας εξηγήσω γιατί:
Διότι η ουσία <τυρίνη> που περιέχει η φέτα προστατεύει, και εξουδετερώνει το κάψιμοτης κόκκινης πιπεριάς και έτσι η πιπεριά και δίνει σχεδόν μόνον το υπέροχο άρωμά της και την νοστιμιά της.

Ακολούθως στρίβουμε το χαρτί από τα πλάγια και επάνω διπλόνοντάς το , να μην παίρνει αέρα, και το βάζουμε στα μικροκύματα.
Γυρίζουμε τον διακόπτη στο 2 , όταν κτυπήσει το κουδουνάκι το βγάζουμε. αφήνουμε έτσι όπως είναι 2-3 λεπτά να ηρεμήσει έξω, και κατόπιν το ανοίγουμε και το σερβίρουμε με το χαρτί έτσι όπως είναι... και δεν σας λέω τίποτα άλλο παρά δοκιμάστε το.....!!!! μμμμ!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 14292
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 26-02-2009 00:24
 
Είναι σπέσιαλ μεζεδάκι, το κάνω και εγώ πολύ συχνά. ;) :zzz
 
Line
2. 26-02-2009 08:48
 
Πολύ καλή ιδέα και πραγματικά αστραπή! Ευχαριστούμε.
 
KatiaXa
3. 01-11-2009 15:15
 
Μμμμμ,ακούγετε τέλειο pastaflora.Μιας κι εγώ με τον άντρα μου λατρεύουμε τους πικάντικους μεζέδες,σίγουρότατα θα το τιμήσουμε.Σ'ευχαριστούμε.
 
renaki
4. 21-12-2009 20:32
 
το κανω κι εγω αυτο το λεω τουρλομπουκι
 
marw1961
5. 21-12-2009 23:52
 
τΟ ΑΛΗΘΙΝΌ ΌΝΟΜΆΤΟΥ ΕΙΝΑΙ
 
pastaflora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 03/08/10 )