Σήμερα θα σας δώσω μιά συνταγή για ένα σαγανάκι αστραπή μαγειρεμένο στο...< χαρτί!> ναι , καλά βλέπετε και ψήνεται στον φούρνο μικροκυμάτων.... Διαδικασία
Παίρνουμε μια μικρού μεγέθους λαδόκολα σαν δύο κόλλες αλληλογραφίας. Στο κέντρο τοποθετούμε μιά τετράγωνη φέτα τυριού φέτας, περίπου 1 δάκτυλο πάχους, 10χ10 πόντους.
Επάνω της τοποθετούμε :
- μια λεπτή φέτα από φρέσκια ντομάτα, και από επάνω :
- 2 ροδέλες πράσινη πιπεριά καυτερή (εάν την αντέχουμε), αν δεν την αντέχουμε τότε βάζουμε απλά πράσινη γλυκειά.
Από επάνω πιπερώνουμε με : - κόκκινη γλυκειά πάπρικα
- ελάχιστο καυτερο κοκκινοπίπερο.
Μή φοβάστε δεν καίγεστε θα σας εξηγήσω γιατί: Διότι η ουσία <τυρίνη> που περιέχει η φέτα προστατεύει, και εξουδετερώνει το κάψιμοτης κόκκινης πιπεριάς και έτσι η πιπεριά και δίνει σχεδόν μόνον το υπέροχο άρωμά της και την νοστιμιά της. Ακολούθως στρίβουμε το χαρτί από τα πλάγια και επάνω διπλόνοντάς το , να μην παίρνει αέρα, και το βάζουμε στα μικροκύματα. Γυρίζουμε τον διακόπτη στο 2 , όταν κτυπήσει το κουδουνάκι το βγάζουμε. αφήνουμε έτσι όπως είναι 2-3 λεπτά να ηρεμήσει έξω, και κατόπιν το ανοίγουμε και το σερβίρουμε με το χαρτί έτσι όπως είναι... και δεν σας λέω τίποτα άλλο παρά δοκιμάστε το.....!!!! μμμμ!!!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 14292 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |