Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Χοιρινό με Ροκφόρ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από evaggelia   
Πέμπτη, 05/03/09
Υλικά
  • 1 κιλό χοιρινό (ψαρονέφρι η κοιλότο)
  • 250 κρέμα γαλάκτος
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 ποτ κρασιού κρασί άσπρο
  • 1 πιπεριά
  • 1 καρότο
  • 1 1/2 φλυτζάνι λάδι
  • πιπέρι αλάτι
  • 250 γραμμ ροκφόρ
Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και βάζουμε το χοιρινό μας ,να το σοτάρουμε απ' όλες τις πλευρές .Ρίχνουμε το κρεμμύδι , καρότο πιπεριά,να σοταριστούν και αυτά.Στη συνέχεια το σβήνουμε με το κρασί μας και αφήνουμε να σιγοβράσει με αυτό για 4-5'λεπτά.Μετά προσθέτουμε νεράκι και όταν είναι σχεδόν έτοιμο,ρίχνουμε το ροκφόρ και την κρέμα γαλάκτος

καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 6964
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 06-03-2009 14:28
 
Πολύ ωραία η ιδέα σου και μου αρέσει το ροκφόρ αλλά μπορώ να παραλείψω την κρέμα γάλακτος;;
 
xanthibax
2. 06-03-2009 15:19
 
Γειά σου φίλη Xanthibax βέβαια και μπορείς να παραλείψεις την κρέμα .
 
evaggelia
3. 06-03-2009 15:42
 
Tέλεια συνταγή! Από βδομάδα θα την κάνω, λατρεύω και χοιρινό και ροκφόρ!
 
Ranja

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 06/03/09 )