Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό (ψαρονέφρι η κοιλότο)
- 250 κρέμα γαλάκτος
- 2 κρεμμύδια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 ποτ κρασιού κρασί άσπρο
- 1 πιπεριά
- 1 καρότο
- 1 1/2 φλυτζάνι λάδι
- πιπέρι αλάτι
- 250 γραμμ ροκφόρ
Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και βάζουμε το χοιρινό μας ,να το σοτάρουμε απ' όλες τις πλευρές .Ρίχνουμε το κρεμμύδι , καρότο πιπεριά,να σοταριστούν και αυτά.Στη συνέχεια το σβήνουμε με το κρασί μας και αφήνουμε να σιγοβράσει με αυτό για 4-5'λεπτά.Μετά προσθέτουμε νεράκι και όταν είναι σχεδόν έτοιμο,ρίχνουμε το ροκφόρ και την κρέμα γαλάκτος καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 6964 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |