Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Muffins με καρδιά σοκολάτας Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 6
Έχει υποβληθεί από sgr   
Τετάρτη, 06/06/07
(από το www.coockingstories.com)
Υλικά: (Για δώδεκα muffin)
  • 450 γρ. αλεύρι
  • 200 ml. γάλα
  • 90 γρ. ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
  • 70 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 βανίλια
  • 12 κουταλιές μερέντα
Εκτέλεση:
Ανοίξτε τον φούρνο στους 180 βαθμούς για να προθερμανθεί.
Βουτυρώστε καλά το ταψάκια σας για τα muffin.
Χτυπήστε σε ένα μπολ με το μίξερ την ζάχαρη με τα αυγά.
Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά (αλεύρι, βούτυρο, γάλα, μπέικιν πάουντερ και βανίλια) και χτυπήστε τα στο μίξερ για άλλα 1-2 λεπτά.
Βάλτε 3 κουταλιές μίγμα σε κάθε θήκη για muffin.
Προσεκτικά βάλτε μια κουταλιά μερέντα σε κάθε ένα και στην συνέχεια καλύψτε το με μια κουταλιά από την ζύμη σας.
Ψήστε τα για 20 λεπτά.
Πριν τα βγάλετε από το ταψάκι σας αφήστε τα να κρυώσουν για 5 λεπτά.
Προσφέρετέ τα πασπαλισμένα με λίγη άχνη!!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (24) | Εμφανίσεις: 23685
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 07-06-2007 11:28
 
ΤΑ MUFFIN ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ!!! ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΜΩΣ 
1. ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ 
2. ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΛΙΓΟ Η ΜΕΡΕΝΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΖΥΜΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
 
zoi
2. 04-03-2008 20:39
 
Τα muffins καταπληκτικά!! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η μερέντα καθώς ψήνεται το κεκάκι πηγαίνει προς τον πάτω και σκληραίνει λίγο. Μήπως δεν κάνω κάτι καλά;
 
EYHKOYK

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 21/12/09 )