Υλικά - 4 μπανάνες (όχι ώριμες)
- Χυμό ενός πορτοκαλιού
- 2/3 φλ. Αλεύρι
- 4 κ.σ. ζάχαρη
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- Ζάχαρη άχνη
- Κανέλλα
Εκτέλεση Ξεφλουδίστε τις μπανάνες και κόψτε τες κατά μήκος στα δύο.Βυθίστε τις στο χυμό πορτοκαλιού για 15 λεπτά.Σε ένα πλατύ τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά.Αδειάστε το αλεύρι σε ένα βαθύ πιάτο και βουτήξτε μέσα τις μπανάνες.Τηγανίστε τις αλευρωμένες μπανάνες για 2-3 λεπτά σε καυτό λάδι.Βγάλτε από το τηγάνι και ακουμπήστε σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας.Πασπαλίστε τις με ζάχαρη και αφήστε τις να κρυώσουν για 5-10 λεπτά.Σερβίρετε με κανέλλα. Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 13091 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |