Έχει υποβληθεί από arhontia
|
Τρίτη, 10/03/09 |
Υλικά - 1 πακέτο ζυμαρικά (πέννες, χυλοπίτες, βίδες, ότι θέλουμε)
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα ροδέλες όχι πολύ ψιλές
- 1 σφηνάκι λευκό κρασί
- 250γρ. φέτα τριμμένη
- δυόσμο ή μαϊντανό ή μάραθο – ότι υπάρχει φρέσκο
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση - Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε και τα λαδώνουμε να μην κολλήσουν.
- Μαραίνουμε ελαφρά τα κρεμμυδάκια στο λάδι, να μείνουν ζωντανά και να μην πάρουν χρώμα.
- Τα σβήνουμε με το κρασί και μόλις σταματήσει ο κοχλασμός ρίχνουμε τη φέτα.
- Ανακατεύουμε, ρίχνουμε το μυρωδικό και το πιπέρι, και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Η σάλτσα είναι έτοιμη να τη σερβίρουμε με το ζυμαρικό.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 16649 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 01/07/10 )
|