Υλικά - 1-1,5 κ. σουπιές
- μισή κούπα ελαιόλαδο
- κρασί λευκό ξηρό (πάει πολύ και το ροζέ)
- 4-5 σκ. σκόρδο
Εκτέλεση
- Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις σουπιές σε μέτρια κομμάτια.
- Τις σωτάρουμε στο λάδι και ρίχνουμε και το σκόρδο ψιλοκομμένο.
- Προσθέτουμε κρασί τόσο ώστε να σκεπαστεί το φαητό μας.
- Αφήνουμε να βράσουν οι σουπιές σε μέτρια φωτιά μέχρι να μείνουν με το λαδάκι τους
- Δεν βάζουμε καθόλου αλάτι αν πρώτα δεν δοκιμάσουμε!!
Καλή όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 13522 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |