Υλικά - 150 γρ.βουτυρο εκτος ψυγειου
- 250γρ γιαουρτι
- 4 αυγα
- 11/3 ποτηρι αλευρι που φουσκωνει μονο του
- 11/3 ποτηρι φετα τριμμενη
- 11/3ποτηρι κιτρινα τυρια(γκουντα,ρεγκατο)
- 100γρ μπεικον ψιλοκομμενο
- 1κουταλακι μπεικιν παουντερ
- λιγο μοσχοκαρυδο λιγο πιπερι
Εκτέλεση - Χτυπαμε στο μιξερ το βουτυρο τ'αυγα το μοσχοκαρυδο ν'αφρατεψουν.
- Στη συνεχεια ριχνομε το γιαουρτι το μπεικον τα τυρια και το αλευρι.
- Βουτυρωνομε ενα ταψι και πασπαλιζομε με αλευρι και ριχνομε τηγεμιση.
- Ψηνομε στους 170 για 30 με 40'.
Καλή επιτυχία
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 13548 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |