Υλικά
- 1 μπούτι αρνιού
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 φλυτζ. τσαγιού λάδι
- 1/2 φλυτζ. τσαγιού κρασί ή λεμόνι
- αλάτι - πιπέρι
- ρίγανη - θυμάρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια στο μέγεθος ενός καρυδιού, το βάζουμε σε μπωλ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε καλά και τιο αφήνουμε για 24 ώρες στο ψυγείο σκεπασμένο με μεμβράνη, ενώ κατά διαστήματα ανακατεύουμε.
- Το περνάμε σε σουβλάκια μεταλλικά ή ξύλινα και ψήνουμε ή στα κάρβουνα ή στο φούρνο 10 εκατοστά κάτω από το γκριλ για 15 περίπου λεπτά.
- Κατά την ώρα του ψησίματος αλείφουμε με τη μαρινάδα του.
- Είναι πολύ όμορφο μεζεδάκι!
Καλή επιτυχία!!!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 4415 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |