Αυτό δεν θα το έλεγα συνταγή, απλά το παραθέτω ως πρόταση σερβιρίσματος για σπιτικά hamberger.Ίσως έτσι δελεάσουμε τα παιδιά μας να μάθουν να τα φτιάχνουν μόνα τους και αποφύγουν τα έτοιμα πλαστικά. Υλικά - 1 Στρογγυλό ψωμάκι
- 1 Κλασικό μπιφτέκι ψητό
- 1 φέτα τυρί ένταμ
- ντομάτα σε φέτες
- κέτσαπ
- 1 αυγό
- πατάτες τηγανητές
- λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση - Ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο στο τηγάνι να κάψει.
- Κόβουμε το ψωμάκι στα δύο και το τηγανίζουμε από την μία μεριά.
- Μετά τηγανίζουμε και το αυγό.
- Τοποθετούμε σε ένα πιάτο πρώτα το ψωμάκι ανοιχτό, και βάζουμε στο ένα κομμάτι το τυρί, 1 φέτα ντομάτα, το μπιφτέκι, κέτσαπ και στο άλλο κέτσαπ και το τηγανητό αυγό.
- Στολίζουμε με πατάτες τηγανητές και τις υπόλοιπες φέτες ντομάτας.
Είναι πολύ εύκολο πιάτο που μπορούν τα παιδιά να το φτιάξουν και μόνα τους, εφόσον τους έχουμε ψήσει τα μπιφτέκια. Καλή σας όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 17041 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |