Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αφέλια Κυπριακή Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από tkon   
Τετάρτη, 18/03/09
Υλικά
  • 1 κιλό χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλο, κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 2 ποτήρια κόκκινο ξηρό κρασί
  • 2-3 κουταλιές της σούπας κόλιαντρος χοντροκοπανισμένος
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 φύλλο δάφνης
  • Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
  • λίγο κύμινο
  • 5-6 πατάτες κομμένες στα 4 ή 8 εάν είναι μεγάλη η πατάτα
Εκτέλεση
  • Φτιάχνουμε μια μαρινάδα με το κρασί και τα μπαχαρικά, βυθίζουμε το κρέας και το αφήνουμε για ένα βράδυ.
  • Στραγγίζουμε το κρέας και κρατάμε την μαρινάδαΣε ένα βαθύ τηγάνι ,
  • βάζουμε το λάδι και σωτάρουμε τις πατάτες, τις βγάζουμε και τις διατηρούμε ζεστές. 
  • Στο ίδιο τηγάνι, σωτάρουμε και το κρέας
  • Προσθέτουμε κατόπιν στο κρέας , τις πατάτες, τη μαρινάδα και το νερό σε σημείο να σκεπαστεί το κρέας.  
  • Μόλις βράσει χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Καλή επιτυχία!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 5209
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 19/03/09 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός