Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Καραβίδες λιμνισιες σκορδάτες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Πέμπτη, 19/03/09
Μια λιχουδιά από το Περτούλι Τρικάλων !
Υλικά και εκτέλεση 
  • Βάζω λίγο νερό στο τηγάνι, και μια γερή κουταλιά βούτυρο πρόβειο, βάζω μέσα  μόλις κάψει το βούτυρο, την καραβίδα, και αμέσως από μαύρη γίνεται κόκκινη.
  • Τρίβω σκόρδο και αλατοπιπερώνω να μοσχοβολήσει ακόμη ένα δύο λεπτά στο τηγάνι.
  • Τις αποσύρω από την φωτιά  και σερβίρω.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4419
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 21-03-2009 15:50
 
Α, πολύ καλό. Δεν ήξερα οτι τις κάνουν και εδώ έτσι. Τις έχω συναντήσει στη Σουηδία στην αυγουστιάτικη γιορτή καραβίδας που έχουνε, και στο Λουξεμβούργο  
 
 
Χωμάτινες λεκάνες εκτροφής καραβίδας στη Σουηδία (εκκολαπτήριο Simontorps) 
 
 
(Παιδιά, sorry για το offtopic, αλλά είδα "λιμνίσιες" και μου ξυπνήσαν παλιές μνήμες :):)
 
ArXoS
2. 21-03-2009 21:44
 
Οι δικές μου μνήμες να δεις πως ξύπνησαν Άρχο, με τις φωτογραφίες σου από την Σουηδία. :zzz
 
ekaterini

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 21/03/09 )