Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ριγκατόνι με τόνο Νο.01 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από papitsa   
Παρασκευή, 20/03/09
Υλικα
  • 1 πακέτο ριγκατόνι ή πέννες
  • 1 κονσέρβα τόνο σε νερό
  • 2 κσ ελαιόλαδο
  • 4 τριγωνάκια τυρί κρέμα La vache qui rie
  • 1 κουτι τοματάκια κονκασέ
  • 1/2 κγ ζαχαρι
  • αλατι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • φρεσκοτριμένο πιπερι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • μαϊντανός
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο, ρίχνουμε τα τοματάκια μαζί με το αλάτι το πιπέρι και την ζάχαρι, αφού βράσει για 30 περίπου λεπτά ( αν χρειαστεί νεράκι το προσθέτουμε) , σουρώνουμε τον τόνο και τον ρίχνουμε μέσα στην σάλτσα τομάτας . Βάζουμε μέσα ένα, ένα τα τριγωνάκια του τυριού ανακατέβοντας συνεχώς για να λιώσουν και να αφομιωθούν πλήρως με την σάλτα. Βράζουμε τα ριγκατόνι, τα σουρώνουμε και σερβίρουμε την σάλτσα μας είτε πάνω στα ριγκατόνι είτε ανακατεύοντας τα μαζί. Γαρνίρουμε με λίγο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Καλή σας όρεξη!!!

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 5348
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 22-03-2009 11:29
 
Ωραία η ιδέα σου για το τυρί το έκανα με κρέμα γάλακτος που θα ήθελα να αποφύγω.Σε ευχαριστούμε!!
 
xanthibax

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 05/09/11 )