Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ρύζι basmati με αρακά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από iwanna   
Σάββατο, 21/03/09

Ρύζι basmati με αρακά,σταφίδες και αμύγδαλα

Υλικά & Εκτέλεση για 5 Μερίδες
  • Σωτάρουμε 2 ξερά κρεμμύδια σε 4 κουταλιές ελαιόλαδο.
  • Προσθέτουμε ½ κουτ. Κύμινο σε σκόνη, λίγους κόκκους μαύρο πιπέρι και 3 φύλλα δάφνης.
  • Προσθέτουμε ανακατεύοντας 2 φλιτζ. Basmati, 4 φλιτζ. Νερό, αλάτι και 1 φακελάκι ζαφορά σε σκόνη. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά.
  • Προσθέτουμε 1 ½ φλιτζ. Αρακά κατεψυγμένο και 1 ½ φλιτζ. Μαύρες σταφίδες. Συνεχίζουμε το βράσιμο σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά.
  • Το σερβίρουμε χλιαρό αφαιρώντας τη δάφνη και πασπαλίζοντας με 2 κουτ. Χοντροτριμμένη αμυγδαλόψυχα.
Καλή επιτυχία
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 6518
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 22-03-2009 23:46
 
αυτό το ρύζι Ιωάννα είναι πολύ ιδιαίτερο. Σίγουρα θα το δοκιμάσω ;)
 
ekaterini

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 15/09/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός