Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μαλακά σοκολατάκια ganache Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από Marinaki   
Σάββατο, 21/03/09
012_400
Εντάξει η φωτογραφία δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά έχουν κολασμένη γεύση. Συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου ελαφρώς παραλλαγμένη.
Υλικά
  • 2 κουβερτούρες (250 γραμμ. συνολικά) κομμένη σε κομματάκια
  • 200 ml κρέμα γάλακτος light
  • 1 κουταλιά σούπας λάδι
  • 1 κουταλιά σούπας ποτό της αρεσκείας σας (προαιρετικό)
  • κακάο σκόνη ή ξηροί καρποί
Εκτέλεση
  • Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να αρχίζει να βράζει.
  • Τη ρίχνουμε πάνω στα κομμάτια σοκολάτας.
  • Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα.
  • Σκεπάζουμε και την αφήνουμε να κρυώσει.
  • Την τοποθετούμε έπειτα για λίγες ώρες στο ψυγείο.
  • Μετά με κορνέ ή με κουταλάκι βγάζουμε μπουκίτσες που τις περνάμε από το κακάο ή τους ξηρούς καρπούς να καλύψουν όλη την επιφάνεια.
  • Διατηρούνται στο ψυγείο.

Λιώνουν στο στόμα!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 11387
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 22-03-2009 23:00
 
Φαίνονται καταπληκτικά, μπορούμε να ρίξουμε και μέσα στο μίγμα ξηρούς καρπούς?
 
tkon
2. 22-03-2009 23:25
 
Μαρίνα πολύ εύκολα φαίνονται..... :)
 
ekaterini
3. 23-03-2009 10:24
 
Ναι μπορείς να ρίξεις ξηρούς καρπούς! Μόνο αν τους καβουρντίσεις να περιμένεις να κρυώσουν εντελώς! Είναι πάρα πολύ μαλακά σοκολατάκια
 
Marinaki

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 25/01/10 )