Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Σουβλάκια με σόγια (νηστίσιμα) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από Soultana   
Πέμπτη, 26/03/09
Υλικά για τη σόγια
  • 2 κούπες κεμπάπ σόγιας
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές γλυκού ρίγανη
  • Μισό φλυτζάνι λάδι
  • Λίγο λεμόνι
  • Αλάτι, πιπέρι
Επίσης:
  • Πίτες για σουβλάκια, ντομάτα, κρεμμύδι
Εκτέλεση

Βράζετε τη σόγια σε 6 κούπες νερό μέχρι να αφρατέψει. Αποσύρετε και αφήνετε λίγο να κρυώσει. Την ξεπλένετε 2-3 χέρια νερό και την στίβετε καλά να φύγουν τα υγρά της. Τσιγαρίζετε ελαφρώς το κρεμμυδάκι στην κατσαρόλα και ρίχνετε τη σόγια. Βάζετε νερό, σχεδόν να την καλύπτει, τη ρίγανη, αλατοπίπερο (αρκετό) και λίγο λεμόνι.
Το αφήνετε χωρίς καπάκι μέχρι να φύγουν τα υγρά και να μείνει με το λαδάκι του, ανακατεύοντας που και που.
Μπορείτε να τα κάνετε τυλιχτά σουβλάκι ή μερίδα.

Καλή επιτυχία!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 8893
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 26-03-2009 23:32
 
ενδιαφερουσα συνταγη για εμας που νυστευουμε ιδιαιτερα 
 
 
 
 
ευχαριστω 
:) :)
 
nenapant
2. 27-03-2009 15:01
 
Αγαπητή σουλτάνα, 
Δοκίμασα τη συνταγή σου, τώρα που είναι περίοδος νηστείας και έχω να πω τα καλύτερα. 
Ειδικά η ρίγανη της πάει αρκετά. Επίσης πρόσθεσα στο σουβλάκι και μουστάρδα και ήταν πολύ ωραίο. Σαν κανονικό σουβλάκι!!! ;)  
 
Σε ευχαριστούμε πολύ, :grin
 
MairoulaA

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 26/07/11 )