Υλικά για τη σόγια
- 2 κούπες κεμπάπ σόγιας
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές γλυκού ρίγανη
- Μισό φλυτζάνι λάδι
- Λίγο λεμόνι
- Αλάτι, πιπέρι
Επίσης:
- Πίτες για σουβλάκια, ντομάτα, κρεμμύδι
Εκτέλεση
Βράζετε τη σόγια σε 6 κούπες νερό μέχρι να αφρατέψει. Αποσύρετε και αφήνετε λίγο να κρυώσει. Την ξεπλένετε 2-3 χέρια νερό και την στίβετε καλά να φύγουν τα υγρά της. Τσιγαρίζετε ελαφρώς το κρεμμυδάκι στην κατσαρόλα και ρίχνετε τη σόγια. Βάζετε νερό, σχεδόν να την καλύπτει, τη ρίγανη, αλατοπίπερο (αρκετό) και λίγο λεμόνι. Το αφήνετε χωρίς καπάκι μέχρι να φύγουν τα υγρά και να μείνει με το λαδάκι του, ανακατεύοντας που και που. Μπορείτε να τα κάνετε τυλιχτά σουβλάκι ή μερίδα.
Καλή επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 11468 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |