Υλικά
- 1 κιλό πατάτες
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 λεμόνια
- 1 πορτοκάλι
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- κάρυ (1/2 κ.γ.)
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μέτριο μέγεθος. Σε ένα μπολ ανακατεύω όλα τα υπόλοιπα υλικά δηλ. τα υγρά και τα μπαχαρικά το σκόρδο και τη μουστάρδα. Αραδιάζουμε τις πατάτες σε ένα πυρέξ και απο πάνω ρίχνουμε τη μαρινάτα που φτιάξαμε. Προσθέτουμε και λίγο νερό ίσα που να σκεπάζονται ελαφρώς οι πατάτες και ψήνουμε γιαπερίπου 1,30 ώρες στους 180 βαθμούς. Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (29) | Εμφανίσεις: 22976 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |