Την συνταγή αυτή συνηθίζω να την δείχνω σε όλους τους εργένηδες (άσχετους με την μαγειρική φίλους μου) για να λένε ότι έχουν μία σπεσιαλιτέ. Υλικά - 1 πακέτο ριγκατόνι ή πέννες ή άλλο ζυμαρικό
- 150 γραμμάρια ρεγκάτο καπνιστό τριμμένο
- 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος ή γάλα (Προαιρετικά γαλοπούλα ή ζαμπόν)
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας al dente και τα σουρώνουμε, χαμηλώνουμε την φωτιά στο 1 ρίχνουμε στην κατσαρόλα που βράσαμε τα ζυμαρικά την κρέμα γάλακτος ή το γάλα, ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά μαζί με το τριμένο τυρί και εφ' όσον θέλουμε το ζαμπόν ή την γαλοπούλα, και ανακατεύουμε μέχρι η σάλτσα να πήξει. Στο σερβίρισμα τρίβουμε από πάνω λίγο μαύρο πιπέρι.
Καλή όρεξη!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 9563 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |