Υλικά - 2 φλιτζ. Τσαγιού βρασμένη και κομματιασμένη κότα
- 100 γρ ζαμπόν
- ελάχιστο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- μερικές κουταλιές σούπας λαδόξιδο
- ½ φλ τσαγιού μαγιονέζα
- 1 κουτ σούπας κοφτή έτοιμη μουστάρδα
- 2 αυγά βραστά
- μαιντανό
- 6 μέτριες ντομάτες
- μαύρες ελιές
- 1 μαρουλάκι
Εκτέλεση Αναμιγνύετε την κότα το ζαμπόν κομένο σε λεπτά κομματάκια,το κρεμμύδι και το λαδόξιδο.Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο σκεπασμένο επί μία περίπου ώρα.Αναμιγνύετε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα και την προσθέτετε στο μίγμα της κότας μαζί με τ’αυγά αφού τα κόψετε σε κομματάκια και το μαιντανό ψιλοκομμένο.Κόβετε κάθε ντομάτα σε 6 φέτες χωρίς να φτάσετε ως το σημείο του κοτσανιού.Αυτό για να μην αποχωριστούν οι φέτες.Τις ανοίγετε ,τις πασπαλίζετε με αλάτι και βάζετε στο κέντρο από μία γεμάτη κουταλιά κότας.Γαρνίρετε με μαύρες ελιές και σερβίρετε επάνω σε φύλλα σαλάτας. Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 10325 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |