Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Πουλερικά arrow Κόκορας λεμονάτος με φέτα στην κατσαρόλα
Κόκορας λεμονάτος με φέτα στην κατσαρόλα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 10/06/07

Yλικά για 6-8 άτομα

- 1 κόκορας ολόκληρος κομμένος σε μερίδες
- 1 φλιτζ. του τσαγιού ελαιόλαδο extra παρθένο
-1 κρεμμυδάκι λειωμένο στο μπλέντερ
- 2 κουταλιές γλυκού ρίγανη
- 1 κρασοπότηρο χυμό λεμονιού
- 1/2 κιλό φέτα τριμμένη στο χέρι
- 1 νεροπότηρο λευκό κρασί

Tips
Πατάτες τηγανητές άφθονες και ξεροψημένες.

Eκτέλεση:
1. Tηγανίζετε καλά μέσα σε μια κατσαρόλα τον κόκορα μαζί με το κρεμμύδι.
2. Σβήνετε με το κρασί, αλατίζετε, πιπερώνετε και προσθέτετε τη ρίγανη.
3. Aφήνετε να μαγειρευτεί καλά μέχρι να εξατμιστεί το κρασί.
4. Σβήνετε με το λεμόνι και κλείνετε το μάτι της κουζίνας.
5. Όταν ο κόκορας γίνει χλιαρός τότε ρίχνετε μέσα τη φέτα και ανάβετε το μάτι για 6 λεπτά.
6. Aνακατεύετε και είναι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 10/06/07 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός