Υλικά - 25-30 φύλλα λάπατα ψιλοκομμένα
- 2 αυγά
- δυόσμο λίγο
- άνηθο λίγο
- 100 γραμ. κεφαλοτύρι γλυκό ή γραβιέρα
- 100 γραμ φέτα
- πιπέρι
- λουκάνικα ψιλοκομμένα
- αλεύρι
- λάδι για το τηγάνισμα
- 1-2 κομμάτια απορροφητικό χαρτί.
Εκτέλεση - Ανακατεύω όλα τα υλικά με το αλεύρι , και τα κάνω κουρκούτι, εκτός από το λάδι που το βάζω στο τηγάνι.
- Καίω το λάδι στο τηγάνι και ρίχνω με ένα βρεγμένο κουτάλι κουταλιές από το κουρκούτι .
- Μόλις ροδίσουν τα βάζω σε μια πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
Καλή επιτυχία
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 8167 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |