Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ταλιατέλες με κατίκι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από Marinaki   
Δευτέρα, 06/04/09
Υλικά
  • 500 γραμμ. Ταλιατέλες
  • 4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
  • 4 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
  • 4 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
  • 2 κ.γ. θυμάρι
  • 1 φλιτζάνι κατίκι
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένη γραβιέρα
  • Λάδι-αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση

Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες και τα σοτάρουμε με 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο για 7-8 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το μπαλσάμικο, τη ζάχαρη, το θυμάρι και λίγο αλάτι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουν να μαγειρευτούν για 30 λεπτά. Βράζουμε τις ταλιατέλες. Όταν μαγειρευτούν τα κρεμμύδια τα ανακατεύουμε με το κατίκι και τις ταλιατέλες.

Προσθέτουμε τη γραβιέρα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 3623
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 08-04-2009 18:47
 
Μόλις τελειώσει η νηστεία το έφτιαξα :zzz
 
ekaterini
2. 13-06-2012 00:43
 
Φανταστικη συνταγη!
 
MANOYLA
3. 17-06-2012 01:03
 
Ευχαριστώ!
 
Marinaki

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 23/04/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός