Υλικά - 500 γραμμ. Ταλιατέλες
- 4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
- 4 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
- 4 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
- 2 κ.γ. θυμάρι
- 1 φλιτζάνι κατίκι
- 1/2 φλιτζάνι τριμμένη γραβιέρα
- Λάδι-αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες και τα σοτάρουμε με 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο για 7-8 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το μπαλσάμικο, τη ζάχαρη, το θυμάρι και λίγο αλάτι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουν να μαγειρευτούν για 30 λεπτά. Βράζουμε τις ταλιατέλες. Όταν μαγειρευτούν τα κρεμμύδια τα ανακατεύουμε με το κατίκι και τις ταλιατέλες. Προσθέτουμε τη γραβιέρα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 5120 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |