Υλικά - 1 κιλό κολοκύθα κίτρνη ψιλοκομμένη
- 1 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι θυμαρίσιο
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- Χυμό από δυο πορτοκάλια
- Μπόλικη τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού
- 2 κουταλιές της σούπας σταφίδες ξανθές
- ½ φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό.
Εκτέλεση - Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπώλ και ανακατεύουμε να γίνει ένα πηχτό μίγμα.
- Λαδώνουμε και πασπαλίζουμε με αλεύρι ένα μεγάλο ταψί.
- Ρίχνουμε μέσα το χυλό, πασπαλίζουμε με σουσάμι και κανέλα
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου
Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 11410 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |