Υλικά
- 600γρ. σπαράγγια βρασμένα
- 1 μεγάλη πατάτα βρασμένη και κομμένη σε κύβους
- 3 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 4 κ. σ. γιαούρτι στραγγιστό (ή κρέμα γάλακτος)
- αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση
- Πολτοποιούμε τα βρασμένα σπαράγγια και την πατάτα (κρατάμε λίγες κορυφές σπαραγκίων) προσθέτοντας όσο νερό χρειάζεται (από που έβρασαν τα σπαράγγια)
- μέχρι να αποκτήσουμε ένα βελουτέ αποτέλεσμα.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε μία κατσαρόλα και το βάζουμε να πάρει μια βράση,
- προσθέτοντας αλατοπίπερο.
- Σερβίρουμε με μια κουταλιά γιαούρτι και τις κορφές από τα σπαράγγια.
Καλή επιτυχία
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 7350 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |