Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Σπαραγγόσουπα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 6
Έχει υποβληθεί από KATE   
Τετάρτη, 08/04/09
Υλικά
  • 600γρ. σπαράγγια βρασμένα
  • 1 μεγάλη πατάτα βρασμένη και κομμένη σε κύβους
  • 3 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 4 κ. σ. γιαούρτι στραγγιστό (ή κρέμα γάλακτος)
  • αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση
  • Πολτοποιούμε τα βρασμένα σπαράγγια και την πατάτα (κρατάμε λίγες κορυφές σπαραγκίων) προσθέτοντας όσο νερό χρειάζεται (από που έβρασαν τα σπαράγγια)
  • μέχρι να αποκτήσουμε ένα βελουτέ αποτέλεσμα.
  • Μεταφέρουμε το μείγμα σε μία κατσαρόλα και το βάζουμε να πάρει μια βράση,
  • προσθέτοντας αλατοπίπερο.
  • Σερβίρουμε με μια κουταλιά γιαούρτι και τις κορφές από τα σπαράγγια.
Καλή επιτυχία

Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 5783
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 11-04-2009 02:44
 
Είναι από τις νστιμότερες σούπες. Να προσθέσω μόνο, ότι εγώ τα σπαράγγια και την πατάτα τα βράζω ή σε ζουμί κοτόπουλου ή σε ζουμί μοσχαριού, γα περισσότερη νοστιμιά :)
 
ekaterini

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 24/04/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός