Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινό με πορτοκάλι Νο.02
Χοιρινό με πορτοκάλι Νο.02 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από nitsa2009   
Τετάρτη, 15/04/09
Υλικά
  • 1 κιλό χοιρινό ρολό
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 πορτοκάλι το χυμό του
  • 1 ¹κ.τ.σ. αλεύρι
  • λίγο λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση
Ανοίγουμε μ' ένα μαχαίρι τρύπες στο χοιρινό, βάζουμε το σκόρδο και μετά το
αλατοπιπερώνουμε. Τσιγαρίζουμε το κρέας μόνο με το λάδι, στη συνέχεια προσθέτουμε νερό και το αφήνουμε να βράσει. Αφού έχει βράσει ρίχνουμε το ζωμό πορτοκαλιού που έχουμε ανακατέψει με το αλεύρι και μόλις πάρει μια βράση, βγάζουμε το κρέας και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει. Κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες και μετά ρίχνουμε τη σάλτσα. Συνοδεύετε με ρύζι πιλάφι ή πουρέ πατάτας

Η συνταγη ειναι δικια μου και οσοι δοκιμασαν τους αρεσε. Πιστευω να μείνετε ενθουσιασμένοι.

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4816
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 20/05/09 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός