Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Κρεατικά arrow Αρνίσια Σουβλάκια με Δυόσμο και Γιαούρτι
Αρνίσια Σουβλάκια με Δυόσμο και Γιαούρτι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 10/06/07
Υλικά:
1 κιλό (χωρίς κόκκαλο) Αρνίσιο μπούτι
1/2 φλιτζάνι άπαχο Γιαούρτι
2 κουταλιές φρέσκος ψιλοκομμένος Δυόσμος
1 μέτρια Κόκκινη(ες) πιπεριά(ες)
4 σκελίδες πολτοποιημένες Σκόρδο
2 κουταλιές Χυμός λεμονιού
2 κουταλιές Ζελέ δυόσμου

Τρόπος παρασκευής
Κόψτε το αρνί κύβους 3 εκ.
Ανακατώστε σε ένα μπολ το ζελέ, το γιαούρτι, το σκόρδο και το χυμό.
Βάλτε το αρνί και ανακατώστε καλά.
Σκεπάστε και βάλτε το μπολ στο ψυγείο 3 ώρες ή όλη τη νύχτα.
Κόψτε την πιπεριά κομμάτια 3 εκ.
Περάστε το αρνί και την πιπεριά σε 8 καλαμάκια και πασπαλίστε τα με το δυόσμο.
Βάλτε τα σουβλάκια πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος και ψήστε τα μέχρι να ροδίσουν γύρω γύρω και να ψηθούν μέσα όσο θέλετε. Σερβίρετέ τα με επιπλέον ψιλοκομμένο δυόσμο.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )