Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σπαράγγια άγρια με ρίγανη Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από voula   
Πέμπτη, 16/04/09
dsci0490_400
Ένα πολύ νόστιμο και ιδιαίτερο πιάτο
Υλικά
  • Σπαράγγια
  • Λάδι
  • Ρίγανη κατά προτίμηση φρέσκια  
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση

dsci0491_400Καθαρίζουμε τα σπαράγγια και όταν λέω καθαρίζουμε αφαιρούμε τα σκληρά μέρη και πλένουμε. Τα βάζουμε σε μεγάλο τηγάνι στο οποίο έχουμε βάλει λάδι και προσθέτουμε σταδιακά νερό έως ότου βράσουν. Προσοχή δεν πρέπει να λιώσουν.
Προς το τέλος βάζουμε αλάτι , πιπέρι και ρίγανη.

Tips:
  • Στην περίπτωση που έχουμε φρέσκια ρίγανη την βάζουμε σε κατσαρολάκι να πάρει μια βράση (για να μην πικρίζει το φαγητό μας) και αφού πετάξουμε το νερό την βάζουμε να βράσει από την αρχή μαζί με τα σπαράγγια.
  • Σε περιόδους που δεν νηστεύουμε προσθέτουμε 3 αβγά χτυπημένα στο τέλος και έχουμε μια ωραιότατη ομελέτα με σπαράγγια.

 


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 6210
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 16-04-2009 16:09
 
Αυτό και αν είναι έδεσμα. Μπράβο Βούλα :)
 
ekaterini
2. 16-04-2009 16:15
 
Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ έτσι μαγειρεμένα τα σπαράγγια. Συνήθως τα κάνουμε ομελέτα. Μπράβο Βούλα για την ωραία ιδέα! :)
 
Mary
3. 16-04-2009 21:26
 
Αυτό κι αν είναι έδεσμα που λέει και η Αικατερίνη ! :eek
 
sgr
4. 20-04-2009 16:02
 
μετα απο τοση κρεατοφαγια λογω Πασχα να ειχαμε ενα πιατο σπαραγγια θα ηταν μια χαρα!! 
αλλα ειναι δυσευρετα τα ατιμα..Παντως πολυ πρωτοτυπη συνταγη εμεις τα κανουμε συνηθως βραστα σαλατα.
 
margarita79
5. 21-04-2009 14:54
 
Δεν τα εχω δοκιμάσει ποτέ ετσι Βουλίτσα μόνο ομελέτα, πιστεύω την επόμενη φορά να το θυμηθώ και να το δοκιμάσω.
 
mb04

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 24/04/10 )