Ένα πολύ νόστιμο και ιδιαίτερο πιάτο
Υλικά
- Σπαράγγια
- Λάδι
- Ρίγανη κατά προτίμηση φρέσκια
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Καθαρίζουμε τα σπαράγγια και όταν λέω καθαρίζουμε αφαιρούμε τα σκληρά μέρη και πλένουμε. Τα βάζουμε σε μεγάλο τηγάνι στο οποίο έχουμε βάλει λάδι και προσθέτουμε σταδιακά νερό έως ότου βράσουν. Προσοχή δεν πρέπει να λιώσουν. Προς το τέλος βάζουμε αλάτι , πιπέρι και ρίγανη. Tips:
- Στην περίπτωση που έχουμε φρέσκια ρίγανη την βάζουμε σε κατσαρολάκι να πάρει μια βράση (για να μην πικρίζει το φαγητό μας) και αφού πετάξουμε το νερό την βάζουμε να βράσει από την αρχή μαζί με τα σπαράγγια.
- Σε περιόδους που δεν νηστεύουμε προσθέτουμε 3 αβγά χτυπημένα στο τέλος και έχουμε μια ωραιότατη ομελέτα με σπαράγγια.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 6210 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |