Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δίπλες Νο.02 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από nitsa2009   
Τετάρτη, 22/04/09
Υλικά
  • 5-6 φλυτζάνια σιμιγδάλι
  • 8 αυγά
  • 2-3 πορτοκάλια το χυμό
  • 1 κουταλάκι σόδα
  • λίγο αλάτι
  • μέλι-καρύδια
Εκτέλεση
  • Βάζουμε το σιμιγδάλι σε λεκάνη και ρίχνουμε τ'αυγά,το χυμό πορτοκαλιών τ'αλάτι τη σόδα,και ζημώνουμε.
  • Αν γίνει πολλύ σφιχτή τη ραντίζουμε με λίγο νερό και τη χτυπάμε να μαλακώσει.
  • Υστερα ανοίγουμε φύλλα και τα κόβουμε σε λωρίδες.
  • Τις τυλίγουμε και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
  • Οταν πάρουν χρώμα τις βγάζουμε και τις πασπαλίζουμε,με καρύδια και μέλι.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 6237
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 23-04-2009 10:45
 
νιτσα μου πανευκολες και φανταζομαι πεντανοστιμες,στα αγαπημενα οπωσδηποτε...ευχαριστουμε
 
nenapant
2. 23-04-2009 10:59
 
AX!!!αυτό το γλυκό είναι η αδυναμία μου 
το ζητάω για δώρο όταν έρχεται κάποιος από Μεσσηνία ή Λακωνία.καμμία σχέση με τις δίπλες που βρίσκω στην Αθήνα. 
από τη γιαγιά μου θυμάμαι ότι θέλει τέχνει στο τηγάνι για να την γυρνάς την δίπλα.Λέω να το τολμήσω να το δοκιμάσω για να μου φύγει ο καημός :p
 
maroula
3. 23-04-2009 16:25
 
Στη δική μου πατρίδα (Μάνη) τις δίπλες τις φτιάχνουμε με αλεύρι. Δεν ήξερα ότι μπορείς να βαλεις και σιμιγδάλι :)
 
ekaterini
4. 23-04-2009 16:47
 
Και εμείς Κάτια με αλεύρι. Με σιμιγδάλι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Θα πω στη μαμά μου να κάνει , γιατί εγώ δεν το έχω τολμήσει ποτέ μόνη μου , μόνο σαν βοηθός του βοηθού στη Σπάρτη καμιά φορά.
 
voula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 10/12/09 )