Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Σαλάτες arrow Σαλάτα με καλαμπόκι και αυγά βραστά
Σαλάτα με καλαμπόκι και αυγά βραστά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από tkon   
Σάββατο, 25/04/09
Υλικά (για 4 άτομα)
  • 4 Αυγά βραστά, σφιχτά
  • 6 Ντοματίνια Κρήτης ή Σαντορίνης
  • 3 Ραπανάκια κομμένα σε ροδέλες
  • 200 γραμ. σαλατικά ανάμεικτα (μαρούλι, ρόκα, σπανάκι, λόλα, φριζέ)
  • 250 γραμ καλαμπόκι βιολογικής καλλιέργειας Μπαρμπα Στάθη βρασμένο
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε ροδέλες
  • Μερικά φύλλα τσάιβς αν έχετε
Για το ντρέσινγκ
  • ½ φ.τ. Ελαιόλαδο 
  • 3 κ.σ. Ξίδι
  • 1 κ.γ. μουστάρδα 
  • αλάτι όσο θέλετε
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 2 σταγόνες tabasco πράσινo
Βήματα παρασκευής
  • Ξεφλουδίζετε τα αυγά και τα κόβετε σε φετάκια. Κόβετε στη μέση τα ντοματίνια.
  • Ρίχνετε σε σαλατιέρα τα σαλατικά και προσθέτετε τα αυγά, τα ντοματίνια,τις πιπεριές, τα ραπανάκια και φυλλαράκια τσάιβ. Στο κέντρο της σαλατιέρας βάζετε με ένα κουτάλι το καλαμπόκι.Ανακατεύετε καλά.
  • Χτυπάτε στο σέικερ το ελαιόλαδο, το ξίδι, τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι και το πράσινο ταμπάσκο μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Περιχύνετε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ αμέσως πριν τη σερβίρετε.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 8733
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 12/04/10 )